Ο πρώτος γύρος του Monster Energy Supercross 2019 πραγματοποιήθηκε στο Angel Stadium, σε μια πίστα φτιαγμένη πολύ τεχνικά φέτος και την Yamaha να ξεκινάει τη χρονιά κατακτώντας την κορυφή και στις δυο κατηγορίες με τους Justin Barcia και Colt Nichols στο λασπερό τερέν του ANAHEIM 1. Δείτε στα παρακάτω video ολόκληρους τους αγώνες της βραδιάς.

MAIN EVENT 450sx
Click to accept cookies and enable this content

MAIN EVENT 250sx
Click to accept cookies and enable this content

Race report του αγώνα, αναλυτικά αποτελέσματα και βαθμολογίες του πρωταθλήματος ΕΔΩ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.