Μετά από μια άσχημη εκκίνηση στο κύριο γεγονός του SAN Diego για τον Ken Roczen που είχε μια επαφή και πτώση συμπαρασύροντας μαζί του και τους Eli Tomac, Cooper Webb Weston Peick και Malcolm Stewart, ο Roczen επέστρεψε προσπαθώντας να ανέβει θέσεις.

Στην μονομαχία του με τον Cooper Webb είχε μια πτώση τραυματίζοντας το δεξί του χέρι όταν πιάστηκε στον πίσω τροχό του Webb, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να εγκαταλείψει.

Παρακολουθήστε τα πλάνα της επεισοδιακής εκκίνησης και την στιγμή του τραυματισμού του Roczen.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.