Παρακολουθήστε στο παρακάτω video την πτώση του Musquin στο Heat 2 του Houston που τον έβγαλε εκτός.

Ο Marvin Musquin τραυματίστηκε στον ώμο του κατά τη διάρκεια των προκριματικών στο Houston και έμεινε εκτός του αγώνα. δείτε στο στο παρακάτω video την άτυχη στιγμή και την αντίδραση του αναβάτη.

Η αρχική ενημέρωση από την ομάδα ήταν ότι ο Musquin επρόκειτο να προσπαθήσει να αγωνιστεί το LCQ, αλλά όταν οι αναβάτες έφτασαν στην πύλη, ο Musquin έλειπε. Ο Musquin πήρε προφανώς τη μοτοσυκλέτα για να πάει στην μπάρα εκκίνησης άλλα άλλα πήρε την απόφαση ότι δεν θα μπορέσει να συνεχίσει. Η αποτυχία στο να κερδίσει βαθμούς στο κύριο γεγονός υποχώρησε τον Musquin από την πρώτη θέση της κατάταξης στην δέκατη.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, η Red Bull KTM δημοσίευσε ένα δελτίο τύπου σχετικά με την κατάσταση, το οποίο περιείχε ένα απόσπασμα από τον Musquin. Η ομάδα επιβεβαιώνει ότι υπάρχει κάποιος τραυματισμός στον ώμο και ότι ο Musquin θα υποβληθεί σε πλήρη αξιολόγηση νωρίς την εβδομάδα για να καθορίσει τις πιθανότητες να συμμετέχει στον τρίτο γύρο στο Anaheim 2.

Musquin: “Μετά τα προκριματικά και την 3η θέση σήμερα, είχα μία πτώση. Προσγειώθηκα στον αριστερό μου ώμο και αισθάνθηκα πραγματικά χτυπημένος. Δυστυχώς, δεν ήμουν σε θέση να συνεχίσω για το υπόλοιπο της βραδιάς. Απογοητευμένος από το γεγονός και το ότι βρισκόμουν σε καλή θέση μετά τη νίκη το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά θα τα ελέγξω μόλις φτάσω στο σπίτι και θα μάθω περισσότερα τις επόμενες μέρες. Ελπίζω ότι θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ στο Anaheim 2. “

Race Report, αποτελέσματα του αγώνα και βαθμολογίες Εδώ. Για να παρακολουθήσετε ολόκληρους του αγώνες της βραδιάς Εδώ.

Λ. Ιωαννίδης

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.