Μετά από πολλά χρόνια στάση κάνει το Monster Energy Supercross στο Salt Lake City για τον δέκατο πέμπτο γύρο της σειράς του 2017 σε υψηλό υψόμετρο από τα Βραχώδη Όρη (4.637 πόδια) που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο καιρός είναι πάντα ένας παράγοντας στη Γιούτα, αλλά μια γρήγορη ματιά στην πρόβλεψη δείχνει ευχάριστες θερμοκρασίες και καθαρό ουρανό το Σάββατο, η οποία δείχνει πως θα έχουμε μια απίστευτη νύχτα με πολύ δράση. Δείτε στο παρακάτω video την σχεδίαση της πίστας. 

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.