Ο δωδέκατος και τελευταίος γύρος του Αμερικάνικου πρωταθλήματος Lucas Oil Pro Motocross πραγματοποιήθηκε στην πίστα του Ironman, όπου αναδείχτηκαν και οι πρωταθλητές για το 2017, Eli Tomac στην μεγάλη κατηγορία και Zachary Osbome στα 250 που τον είχε κλειδώσει απο τον προηγούμενο αγώνα. Η έκπληξη του του αγώνα ήταν η συμμετοχή του Jeffrey Herlings που πήρε και τις δύο νίκες στη μεγάλη κατηγορία. Δείτε στα παρακάτω video τις καλύτερες στιγμές του αγώνα.

eli tomac

Αποτελέσματα και τελικές βαθμολογίες του πρωταθλήματος Εδώ.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.