Το Lucas Oil Pro Motocross Championship 2016 έληξε με τον τελευταίο αγώνα στην θεαματική πίστα IRONMAN στο Raceway. Μεγάλες μάχες στην κατηγορία των 450cc με τον τίτλο είναι στην τσέπη του Roczen. Στα 250cc πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Cooper Webb, αλλά δεν έλειψαν και εκεί οι μάχες.Παρακολουθήστε ολόκληρους τους αγώνες και σε HD !!! 

450 MOTO 1

450 MOTO 2

250  MOTO 1

250  MOTO 2

Σε αναμονή…………………..

Αποτελέσματα και τελικές βαθμολογίες Εδώ.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.