Ο Ισπανός Alfredo Gomez ήταν ο νικητής του απογευματινού προλόγου στην 3η έκδοση του Alestrem Hard Enduro καταφέρνοντας να κρατήσει πίσω τον Βρετανό Jonny Walker που τον πίεσε ασφυκτικά στους τελευταίους γύρους. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο νεαρός Billy Bolt με τους Graham Jarvis και Mario Roman να συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα.

AlesTrem-2015-14

Στην πρωινή δοκιμασία προεπιλογής των 100 καλύτερων, ταχύτερος ήταν ο Mario Roman. Παρακολουθήστε 3 ολόκληρες ώρες δράσης από τους απογευματινούς προκριματικούς και τον μεγάλο τελικό πριν την μεγάλη μάχη του κυριακάτικου αγώνα.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.