Παρακολουθήστε video απο την δεύτερη έκδοση του 24MX ALESTREM, έναν απο τους σκληρότερους αγώνες extreme enduro, που υποδέχθηκε πάνω απο 400 αναβάτεςστην περιοχή Ales της Νότιας Γαλλίας.

Νικητής του αγώνα ο Jonny Walker (KTM) μετά απο μάχη που έδωσε με τον Wade Young (Sherco) που τερμάτισε δεύτερος. Στην τρίτη θέση ο Graham Jarvis (Husqvarna), στην τέταρτη ο Alfredo Gomez (KTM) και στην πέμπτη ο Mario Roman (Husqvarna).

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.