Ο τέταρτος αγώνας του Περιφερειακού πρωταθλήματος scramble Δυτικής Μακεδονίας διεξήχθη στα Γρεβενά μαζί με τέταρτο γύρο του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Ένας αγώνας σε παγκόσμια μονοπάτια, αλλά που άφησε μια πικρή γεύση στο τέλος σε όλους τους αγωνιζόμενους, καθώς η έλλειψη χρονομέτρησης έφερε μεγάλη καθυστέρηση στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και των απονομών. Παρακολουθήστε το παρακάτω video μέσα από τα μάτια του greveniotis.gr που βρίσκετε πάντα κοντά στα μηχανοκίνητα δρώμενα του νομού Γρεβενών στηρίζοντας και προβάλλοντας τους αγώνες.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.