Ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής Enduro, Johnny Aubert, επέστρεψε πριν λίγες μέρες στην Ελλάδα για το Red Bull Weekend Warriors! Ένα διήμερο enduro session στην Εύβοια με Έλληνες αναβάτες, Πρωταθλητές Πανελληνίου και Παγκόσμιου βεληνεκούς αλλά και 10 τυχερούς riders που κέρδισαν αυτή τη μοναδική εμπειρία μέσα από το διαγωνισμό του RedBull.com.

Η ομάδα των τριάντα «weekend warriors» ξεκίνησε απ’ τη Χαλκίδα για να εξερευνήσει τον ορεινό όγκο της Δίρφυς, να φτάσει στις όχθες του ποταμού Κηρέα και να συνεχίσει στην παραλία του Πηλίου Ευβοίας. Τη δεύτερη μέρα άφησαν πίσω τους την παραλία για να συνεχίσουν στο όρος Καντήλι, καταλήγοντας στο μεταλλείο της Λάρκο.


Πηγή Redbull.com

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.