Ο πρώτος αγώνας motocross Βορείου Ελλάδος για το 2019 πραγματοποιήθηκε στην πίστα της Βισαλτίας Σερρών στις 8 Σεπτεβρίου 2019. Στα παρακάτω video παρακολουθήστε στιγμιότυπα του αγώνα με τα μάτια των αναβατών Μάριου Κανάκη #49 και Δημήτρη Τουρατζίδη #200 που έδωσαν μάχη για την πρώτη θέση, όπως και του Ανέστη Ράδου #97 που ξεκίνησε καλά τον αγώνα αλλά είχε πτώση.

Kanakis #49 VS Touratzidis #200

Rados #97

Race report του αγώνα ΕΔΩ.

Αποτελέσματα του αγώνα ΕΔΩ.

Βαθμολογία πρωταθλήματος ΕΔΩ.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.