Αρκετές ανατροπές και ανακατατάξεις είχε το Red Bull Megawat 2017 με τον Jonny Walker να καταφέρνει να παίρνει τελικά την τρίτη του συνεχόμενη νίκη.

walker-with-the-spoils

Ο Paul Bolton ξεκίνησε πιο δυνατά από όλους περνώντας μπροστά στο πρώτο αμμώδες μέρος. Η πρωτοπορία του δεν κράτησε πολύ όταν η δράση μεταφέρθηκε σε πιο σκληρές επιφάνειες με τον Walker να μπαίνει δυναμικά στο κυνήγι της νίκης. Ο Νοτιοαφρικανός Young που βρισκόταν σε απόσταση βολής από τον Walker ήθελε να σπάσει την παράδοση που έχει χτίσει ο Βρετανός περνώντας μπροστά του στον τελευταίο γύρο, δίνοντας ένα πραγματικά γρήγορο ρυθμό στην κούρσα έχοντας πίσω του Walker και Roman. Δυστυχώς όμως για αυτόν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει από σπασμένο ψυγείο μετά από λίγα χιλιόμετρα. Ο Walker μπήκε μπροστά καλπάζοντας για την νίκη χτίζοντας μια διαφορά ενός λεπτού. Στο τέλος του αγώνα αναγκασμένος να κόψει ρυθμό έχοντας κατεστραμμένο το πίσω του μους, μπήκε πρώτος στην τελική αρένα βλέποντας την διαφορά από τον Mario Roman να έχει εξανεμιστεί κολλώντας και στο βραχόκηπο που ήταν το τελευταίο εμπόδιο, δίνοντας ελπίδες στον Ισπανό. Τελικά ο Βρετανός κατάφερε να ξεκολλήσει και να πάρει την νίκη για μόλις τέσσερα δευτερόλεπτα. Ο Graham Jarvis μπορεί να μην κατάφερε να απειλήσει τους δυο πρώτους αλλά επιβλήθηκε των Alfredo Gomez, Manni Lettenbichler και Paul Bolton τερματίζοντας τελικά στην τρίτη θέση.

Αποτελέσματα:
1. Jonny Walker (KTM) 2: 22: 21.66
2. Mario Roman (Sherco) 2: 22: 32.51
3. Graham Jarvis (Husqvarna) 2: 23: 59.59
4. Alfredo Gomez (KTM) 2: 24: 35.46
5. Manni Lettenbichler (KTM) 2: 24: 59.00
6. Paul Bolton (KTM) 2: 28: 16.75

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.