Ο Cody Webb κατάφερε να πάρει την τρίτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα AMA EnduroCross και να προηγείται στην ως τώρα κατάταξη.

Webb-2015

Στον κατατακτήριο αγώνα ο Cody Webb αν και είχε μια διαφορά ασφαλείας αλλα μετά από μια πτώση έχασε αρκετό χρόνο αφήνοντας στην πρώτη θέση τον Colton Haaker. Στην προσωπική μονομαχία επέστρεψε παίρνοντας την νίκη δείχνοντας τις προθέσεις του για το κύριο αγώνα. Ο Colton Haaker κατάφερε να γλιτώσει την πτώση στον συνωστισμό της πρώτης στροφής αλλά μερικά δευτερόλεπτα αργότερα δεν έδωσε μεγάλη προσοχή στα κομμένα ξύλα έχοντας μια πτώση που τον έριξε στην τελευταία θέση. Ο Webb πέρασε στον πρώτο γύρο τον Trystan Hart που ήταν μέχρι εκείνη την στιγμή πρωτοπόρος μην αφήνοντας κανένα σημείο αμφισβητήσεις μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας. Ο δεκαεννιάχρονος Καναδός Trystan Hart μπορεί να μην κατάφερε να πάρει την νίκη άλλα έκανε την καλύτερη του εμφάνιση στο θεσμό παίρνοντας την δεύτερη θέση αν και απειλήθηκε από τον Colton Haaker που κατάφερε να φτάσει μέχρι την δεύτερη θέση αλλά τελικά τερμάτισε τρίτος, καθώς έπρεπε να περάσει υποχρεωτικά από το joker lane που το άφησε για τον τελευταίο γύρο.

2017 Everett AMA EnduroCross main event results:
1 Cody Webb, KTM
2 Trystan Hart, Husqvarna
3 Colton Haaker, Husqvarna
4 Cory Graffunder, Husqvarna
5 Ty Tremaine, KTM
6 Max Gerston, Beta
7 Cooper Abbott, Yamaha
8 Kyle Redmond, Husqvarna
9 Noah Kepple, GasGas
10 Wally Palmer, KTM
11 Ty Cullins, Beta
12 Tyler Kinkade, KTM
13 Cody Miller, Kawasaki
14 Quinn Wentzel, Husqvarna
15 Joan Pau Segura, GasGas

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.