Η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Ωρωπού σας προσκαλεί σε ένα οδηγικό Show Trial με τεχνητά εμπόδια σε διαμορφωμένη πίστα στο κύμα.

Οδηγοί: Λευτέρης Καρέτσος & Λευτέρης Πίππος..

Στη συνέχεια συναυλία στην άμμο με τους SALA NIVA και τοπικά ROCK συγκροτήματα.

Για Πληροφορίες 6937777161

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!
Απαραίτητος εξοπλισμός : μαγιό, αντιηλιακό, πετσέτες μπάνιου, και πάνω απο όλα καλή διθεση !!!!

Προσπαθειστε να ερθεται ολοι , τετοιες εκδηλώσεις χρειάζονται στήριξη, εκμεταλλεφθητειτε την ευκαιρία να δειτε τους δυο ΛΕΥΤΕΡΗΔΕΣ ΜΑΖΙ!!!! Και να ακουσουμε αμεσως μετα καλο rock. Με τους . sala niva !!!
Η εκδήλωση γίνετε ακριβώς δίπλα απο την θάλασσα απο την μια πλευρά το trail και απο την άλλη η σκηνή του γκρουπ, οπότε κανονίστε μια ολοήμερη εκδρομή στον ΩΡΩΠΟ το αξίζει!!!
Ευχαριστούμε !

moto oropos traial

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.