Ο αναβάτης της Honda/HRC’s Trey Canard, ο οποίος είναι δεύτερος στο 2015 Monster Energy AMA Supercross, θα μείνει εκτός για πέντε γύρους λόγο τραυματισμού, έσπασε το χέρι του στις 21 Μαρτίου στο Ντιτρόιτ Supercross.

Tray_Canard_2014

Canard τραυματίστηκε στον πρώτο ημιτελικό, όταν σε έναν αναβάτη μπροστά του, τον Jake Weimer σε ένα άλμα προσγειώθηκε πάνω του. Ο Canard υπέστη κάταγμα αριστερού βραχίονα. Ο ίδιος σχεδιάζει να κάνει δηλώσεις με την προσωπική του γιατρό αργότερα αυτή την εβδομάδα. Το σχέδιο θεραπείας και τον αναμενόμενο χρόνο αποκατάστασης.

«Είναι πραγματικά δυσάρεστο να τελειώνει η χρονιά με αυτόν τον τρόπο, ειδικά επειδή όλα πήγαιναν τόσο καλά μέχρι αυτό το σημείο.», Δήλωσε ο Canard. «Ήταν μια άσχημη πτώση, αλλά θα μπορούσε να είναι και χειρότερα τα πράγματα, και ελπίζω ο Weimer να είναι εντάξει. Είμαι απογοητευμένος για την ομάδα επειδή έχουμε εργαστεί τόσο σκληρά όλο το χρόνο. Ακόμη και αν το πρωτάθλημα είναι μάλλον μακριά, πήραμε ένα ζευγάρι νίκες και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε τερματίσει δεύτεροι στα σημεία. Οι τραυματισμοί δεν είναι ποτέ διασκέδαση, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που μπορούμε να κάνουμε τώρα, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να προσπαθήσουμε να είμαστε υγιείς. Εκτιμώ όλη την υποστήριξη από τους οπαδούς μου και ανυπομονώ να τους δω όλους το συντομότερο δυνατόν. «

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.