Άσχημα νέα από την Ομάδα JGRMX σχετικά με τον αναβάτη της Justin Barcia, δυστυχώς, ακόμα και σε αυτή τη σεζόν ο Justin καταφέρνει να μην ξεκινήσει με το δεξί, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της σεζόν 2017 ο αναβάτης είναι εκτός απο τους πρώτους αγώνες του Supercross που θα αρχίσουν στις 7 Ιανουαρίου.

barcia

Δελτίο Τύπου JGRMX: «Ο Justin Barcia θα χάσει τους πρώτους γύρους του Monster Energy Supercross λόγω ενός τραυματισμού στον καρπό, ο Justin είχε υψηλές προσδοκίες για τη σεζόν 2017 Supercross στην JGRMX Suzuki, και είναι εξαιρετικά απογοητευμένος που θα χάσει την έναρξη της σειράς, συνέβη πριν από λίγες εβδομάδες, όταν έσπασε η αλυσίδας κατά της μοτοσυκλέτα του κατα την διάρκεια προπόνησης με αποτέλεσμα την πτώση του και τον τραυματισμό. Ο Justin έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις στη Φλόριντα, ο οποίες μετά απο ελέγχους με διαφορετικές ακτινολογικές μελέτες έδειξαν κάταγμα ημισεληνοειδής των οστών, καθώς και βλάβη των συνδέσμων. Ενώ έχει διαπιστωθεί ότι δεν απαιτείται χειρουργική επέμβαση, η αποκατάσταση της ζημίας απαιτεί χρόνο, χωρίς προπονήσεις για να είναι δυνατή και σωστή η επούλωση.”

Justin: «Είμαι πολύ απογοητευμένος με αυτόν τον τραυματισμό στον καρπό, ειδικά τώρα, αλλά είμαι ευτυχής που η χειρουργική επέμβαση δεν είναι απαραίτητη.”

Ο Justin θα διατηρήσει ένα αυστηρό πρωτόκολλο που θα του επιτρέψει να ενταχθεί στην σειρά μόλις πάρει το πράσινο φως από την ειδικευμένη ομάδα των γιατρών. Ο Justin είναι πολύ ανήσυχος και ανυπόμονος να ανταγωνιστεί με την ομάδα JGRMX Suzuki, αλλά θα πρέπει να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει το ντεμπούτο του το 2017.

Ο Justin θα είναι στο Anaheim αυτό το Σαββατοκύριακο για την εκδήλωση τύπου και να υποστηρίξει την JGRMX Suzuki κατά την έναρξη μιας ακόμα συναρπαστικής σεζόν. Ευχαριστεί την ομάδα του, τους χορηγούς και όλους τους οπαδούς του για την υποστήριξή τους όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.