Ο Trey Canard την Τρίτη κατά την διάρκεια προπόνησης για την προετοιμασία του Lucas Oil Pro Motocross τραυματίστηκε. Μόλις η ΚΤΜ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Canard με ένα δελτίο τύπου που αναφέρει πως πιθανά υπέστη έναν τραυματισμό στην κλείδα.

161816_trey-canard-ktm-450-sx-f-2016-1024x640

Δείτε ακριβώς τι αναφέρει το δελτίο τύπου της ΚΤΜ:

Red Bull KTM Factory Racing για Trey Canard, υπέστη συντριβή την Τρίτη, σε δοκιμές για το επερχόμενο AMA Pro Πρωτάθλημα Motocross στην Καλιφόρνια. Ο Canard πιθανό υπέστη έναν τραυματισμό στο κλείδα του, αλλά σχεδιάζει να δει έναν ειδικό σήμερα, προκειμένου να προσδιοριστεί το ακριβές συμπέρασμα. Ο Canard ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχει στο Σακραμέντο, στην Καλιφόρνια στις 20 Μαΐου, αλλά θα χάσει την πλειοψηφία του Supercross AMA που οφείλεται σε ένα μικρό τραυματισμό στον ώμο και στη συνέχεια αγωνίζονταν με έναν ιό.

Η ομάδα της Red Bull KTM Factory Racing θα παρέχει πρόσθετες ενημερώσεις μετά την επιβεβαίωση από το γιατρό.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.