Άσχημα νέα για τον ίδιο και την ομάδα του. Ο αναβάτης της Honda ύστερα από μια πτώση στο Anaheim2, υπέστη σύνθετο κάταγμα στην ωλένη στον πήχη του χεριού του. Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν περεταίρω πληροφορίες. Το σίγουρο είναι ότι θα χάσει μερικούς αγώνες κάτι το οποίο θα τον δυσκολέψει ιδιαιτέρα στο κυνήγι του τίτλου, ενώ δίνει έτσι πολλές πιθανότητες στον Ryan Dungey.

Για να δείτε ολόκληρους τους αγώνες του 3ου γύρου πατήστε Εδώ. Race report 3ου αγώνα Εδώ.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.