Το σύννεφο κακοτυχίας συνεχίζεται για τον Jake Weimer. Ο νεοαποκτηθέντας αναβάτης της Smartop/ MotoConcepts είναι και πάλι στην λίστα των τραυματιών.

Jake Weimer

Σύμφωνα με πηγές ο τραυματισμός έχει να κάνει με σπασμένο δεξί καρπό, σπασμένη αριστερή ωμοπλάτη, σπασμένο αριστερό αγκώνα, μώλωπες στα πλευρά, μώλωπες στον δεξί πνεύμονα και κατάρρευσε ο αριστερός πνεύμονας. Όλα αυτά σε μια προπόνηση στην πίστα του Milestone SX προετοιμαζόμενος για το Monster Energy Cup και την σεζόν του 2018.

Η ομάδα του ενημέρωσε την κατάσταση με ανακοίνωση της. “ Ο αναβάτης της MotoConcepts Racing (MCR) Jake Weimer υπέστη πολλαπλούς τραυματισμούς σε πτώση του την περασμένη Παρασκευή σε προπόνηση στο Milestone MX Park. Οι τραυματισμοί του Weimer έχουν να κάνουν με έναν πνεύμονα ο οποίος κατέρρευσε, μώλωπα στον άλλο πνεύμονα, ένα σπασμένο πλευρό, κάταγμα στον αγκώνα, σπασμένη ωμοπλάτη και ένα σπάσιμο σε ένα μικρό κόκκαλο στο δεξί χέρι. Η εκτιμώμενη διάρκεια ανάρρωσης θα είναι στις 6-8 εβδομάδες, έτσι ο Jake θα είναι και πάλι στη μοτοσυκλέτα στα τέλη του 2017 με την πιθανότητα επιστροφής του τον Ιανουάριο του 2018.»

Είμαστε όλοι λυπημένοι για ότι συνέβη στον Jake, είχε αρχίσει να βρίσκει τον εαυτό του και να βολεύεται βελτιώνοντας αισθητά την απόδοση του και την ταχύτητα του.”  Τα λόγια του Team Manager Tony Alessi. Πρόσθεσε στην ατυχή αυτή στιγμή την ανακούφιση για το ότι δεν ήταν χειρότεροι οι τραυματισμοί. Είναι αισιόδοξος για την επιστροφή του Weimer.”

Η κακή τύχη ξαναχτύπησε την πόρτα του ταλαντούχου Jake Weimer, ενός αναβάτη που τα τελευταία χρόνια περνά περισσότερο τραυματίας παρά αγωνιζόμενος.

Α. Πανταζής.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.