Ο Webb της εργοστασιακής Yamaha υπέστη τραυματισμός στον αντίχειρα στην συμμετοχή του στο Monster Energy MXGP of USA στο Jacksonville.

cooper webb

Την ημέρα του Σαββάτου είχε μια πτώση με αποτέλεσμα να χάσει και την ημέρα της Κυριακής. Έκτοτε δεν υπήρξε κάποια σχετική ενημέρωση από τον ίδιο αλλά ούτε και από την ομάδα του. Με ανακοίνωση του Keith McCarty του Manager του αγωνιστικού τμήματος της Yamaha U.S.A έκανε γνωστή την κατάσταση του αθλητή του. Ο Cooper δήλωσε την απογοήτευση του για το γεγονός ότι θα απουσιάσει από ένα event που του αρέσει και είχε επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Με την τροπή των εξελίξεων πλέον θα εστιάσει στην αποκατάσταση της ζημιάς, καθώς αναμένεται να χειρουργηθεί αυτές τις μέρες. Ευχαριστεί την ομάδα του, τους σπόνσορες και τους θαυμαστές του που τον στηρίζουν. Πλέον θα τον δούμε ετοιμοπόλεμο το 2018.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.