Ο Christian Craig της Geico Honda που είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο στα 250 της δυτικής περιφέρειας, υπέστη τραυματισμό στον αστράγαλο μετά από πτώση κατά τη διάρκεια προπόνησης αυτή την εβδομάδα.
26754622_1592645477480985_135299284_n
Το διάστρεμμα που υπέστη δεν είναι κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο πρήξιμο στον αστράγαλο του που θα προσπαθήσει η ιατρική ομάδα να το περιορίσει μέχρι αύριο. Παρά τον τραυματισμό του ο Christian Craig είναι αποφασισμένος να είναι στο Houston δίνοντας το καλύτερο εαυτό του.
Ν. Ζέλλιος

NickOz G Savvaidis
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.