Άτυχος στάθηκε ο αναβάτης της SmarTop MotoConcepts Honda όταν είχε μια πτώση στην ημέρα του τύπου στο Supercross του St. Louis.

alessi

Η πτώση είχε ως αποτέλεσμα μια σπασμένη κλείδα. Ο ίδιος σε δηλώσεις ανακοίνωσε το τέλος του πρωταθλήματος για αυτόν να έρχεται νωρίς με τον τραυματισμό του να μην τον αφήνει να συνεχίσει με τον ρυθμό που θα ήθελε. Πλέον στοχεύει στην ανάρρωση του, και το πλάνο του το οποίο τον βρίσκει στο Καναδικό Πρωτάθλημα Motocross.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.