Ο Ivo Monticelli όπως είχε ανακοινώθηκε, θα αγωνιζόταν και το 2016 με την ομάδα της KTM Marchetti Racing, για τρίτο συνεχόμενο έτος. Η είδηση ​​έφτασε αργά το απόγευμα χθες, και αναφέρει ότι ο Ivo Monticelli, σε προπόνηση είχε ένα ασχημο ατύχημα.

Ivo Monticelli1

Η είδηση λέει για ένα ή δύο σπασμένους σπόνδυλους, και οτι έχει καταστραφεί ένα νεύρο αποφεύγοντας τα χειρότερα. Περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση βέβαια από την ομάδα του. Σήμερα ο Ivo βρίσκετε σε νοσοκομείο στο νησί της Σαρδηνίας και ελπίζουμε για καλά νέα και να ανακάμψει το συντομότερο δυνατόν.

O Ivo κατέκτησε τον τίτλο στο  ιταλικό πρωτάθλημα στην MX2 και πρωταγωνίστησε στην ιταλική νίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνών, μαζί με τους συντρόφους του στην ιταλική ομάδα. Επίσης πήρε την δέκατη έκτη θέση στην τελική κατάταξη του Παγκόσμιου στην MX2 το 2015. Ο Ivo Monticelli ήταν κατά τα δύο έτη που αγωνίστηκε με την ομάδα της KTM Marchetti, ο καλύτερος αναβάτης.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.