Πολύ σοβαρό ατύχημα με τον θάνατο ενός 47χρονου αναβάτη στην πίστα του «Cross Park Tower» Torre de Picenardi.

1453645481658.JPG--cade_sulla_pista_di_motocrossgravissimo_un_giovane_di_carpi

Ο άτυχος αναβάτης, κάτοικος στο Ρίο Saliceto και πατέρας δύο παιδιών σε μία κυριακάτικη προπόνηση, μετά απο μία άσχημη πτώση σε άλμα, βρήκε τραγικό θάνατο στις 13:30 το μεσημέρι της Κυριακή 24 Ιανουαρίου.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως η αστυνομία και οι διασώστες για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες όπου κράτησαν πάνω από μια ώρα, αλλά δυστυχώς δέν μπόρεσαν να του σώσουν τη ζωή του.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.