Ο πρωταθλητής των Cross-Country Rallies μας ξεναγεί στα κεντρικά της Red Bull KTM Factory team.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως στα τελευταία 14 Rally Dakar, ένας αναβάτης της KTM θα βρίσκεται στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Ο Αυστριακός κατασκευαστής έχει μείνει αήττητος τόσα χρόνια, χάρη στην πολύ καλή προετοιμασία αλλά και την εκπληκτική οδήγηση πάνω στους αμμόλοφους της ερήμου.

Ακολούθησε τον rider της Red Bull KTM Factory Team για το Dakar, Matthias Walkner, καθώς μας ξεναγεί πίσω από τις κλειστές πόρτες των headquarters της KTM. Δες από πρώτο χέρι τις υποδομές που απαιτούνται για να ταξιδέψουν οι πρωταθλητές του Rally Dakar στην κατηγορία μοτοσυκλετών από την Αυστρία στην Αργεντινή.


Πηγή redbull.com

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.