Οδηγώντας από την αρχή μέχρι το τέλος, ο Jonny Walker κέρδισε το ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο  The Tough One.

tough-one-winners-walker-jarvis-gomez

Έχοντας δύο φορές τερματίσει στην δεύτερη θέση, ο εργοστασιακός αναβάτη της ΚΤΜ, Jonny Walker σημείωσε φέτος την πρώτη του νίκη επάξια στο The Tough One, κυριάρχησε στο σκληρό αγώνα enduro από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ο διάσημος και σκληρός αγώνας enduro της Βρετανίας επέστρεψε στον τόπο όπου ξεκίνησαν όλα – Nantmawr Λατομείο στα ουαλικά σύνορα.

Ο Jonny Walker

Ο Jonny Walker

Σχέδιο του Walke ήταν να πιέσει σκληρά από την αρχή, προκειμένου να δημιουργήσει ένα χάσμα, και αποδείχθηκε αποτελεσματικό. Κανένας άλλος αναβάτης δεν τον προκάλεσε κατά τη διάρκεια των δύο και μισή ωρών αγώνα.

«Πήρα το προβάδισμα από την αρχή και στη συνέχεια προσπάθησα να αποφήγω τυχόν λάθη» λέει ο Walker. «Κατάφερα να κρατήσω ένα σταθερό προβάδισμα δύο λεπτών για το τέλος. Όλη ομάδα μου έκανε πολύ καλή δουλειά σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα τελικά. »

Ο Graham Jarvis αγωνίστηκε με το ρυθμό του για τους πρώτους λίγους γύρους. Ακόμα κι αν πίεσε σκληρά μετά τη μέση του αγώνα, ο εργοστασιακός αναβάτης της Husqvarna δεν μπορούσε να απειλήσει τον Walker και τερμάτισε δεύτερος.

«Ξεκίνησα και απο νωρίς αγωνίστηκα με το ρυθμό μου», είπε ο Jarvis. «Μόλις πήρα τις γραμμές μου, ξεκίνησα να πιέζω, είχα ένα καλό ρυθμό και κράτησα ένα παρόμοιο ρυθμό με τον Jonny. Το μόνο απογοητευτικό πράγμα ήταν οι πρώτοι μου γύροι. »

Ο Alfredo Gomez ήταν πιθανώς ο άνθρωπος του αγώνα. Έπεσε πρώτος στο «Le Mans’ στιλ με τη μοτοσυκλέτα του στην αρχή και στη συνέχεια είδε τον πίσω τροχό του να κολλάει. Τελείωσε τον πρώτο γύρο έξω από την πρώτη δεκάδα. Στη συνέχεια ξεκίνησε μια εξαγριωμένη επίθεση και μέχρι το τέλος να πάρει μια θέση στο βάθρο. Τερματίζοντας τρίτος μετά από μια τέτοια φοβερή εκκίνηση ήταν ένα τεράστιο επίτευγμα για τον Gomes.

Οι τρεις πρώτοι αναβάτες ήταν οι μόνοι που ολοκλήρωσαν τους 13 γύρους της ολισθηρής διαδρομής. Ο Andreas Lettenbichler δεν μπορούσε να είναι κοντά στην ταχύτητα των τριών πρώτων και τερμάτισε στην τέταρτη θέση.

Ακόμα προσπαθεί να συλλέξει πολύτιμες εμπειρίες απο σκληρό enduro 0 Mario Roman, ήταν πέμπτος με τον Lars Enockl να τερματίζει έκτος.

Αποτελέσματα:
1. Jonny Walker (KTM)
2. Graham Jarvis (Husqvarna)
3. Alfredo Gomez (Husqvarna)
4. Andreas Lettenbichler (KTM)
5. Mario Roman (KTM)

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.