Δείτε ένα αποκλειστικό trailer για την ταινία Tony Cairoli, που έρχεται στους κινηματογράφους το φθινόπωρο.

Antonio Cairoli - Action

Με επτά motocross παγκόσμιους τίτλους στο όνομά του, ο θρύλος Tony Cairoli είναι ένας απο τους μεγαλύτερους αναβάτες όλων των εποχών. Αλλά πώς απο την Σικελία έφτασε στην κορυφή; Αυτή η ιστορία που αποκαλύπτεται στο νέο ντοκιμαντέρ Tony Cairoli – The Movie, η οποία κάνει την πρεμιέρα της στις ευρωπαϊκές κινηματογραφικές αίθουσες αυτό το φθινόπωρο.

Το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει την αληθινή ιστορία της απίστευτης καριέρας του Ιταλού, που καλύπτει τα σκαμπανεβάσματα, καθώς και μια ματιά στην προσωπική του ζωή από τον Tony τον εαυτό του και τους ανθρώπους που τον γνωρίζουν καλύτερα.

Θα δείτε τις θυσίες και σιδερένια θέληση που χρειάζεται για να γίνει ο καλύτερος στον κόσμο  motocross αναβάτης. Εάν δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι να προβληθεί η ταινία αυτό το έτος, μπορείτε να απολαύσετε αυτό το trailer των δύο λεπτών..

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.