Ο Tommy Searle εξακολουθεί να αναρρώνει από έναν τραυματισμό στο γόνατο, και χειρουργική επέμβαση. Εξακολουθεί να περιμένει να ανέβει στη μοτοσυκλέτα του. Αυτός ο τραυματισμός τον εμπόδισε να συμμετέχει στο πρώτο GP της σεζόν. Ο πιλότος ελπίζει να επιστρέψει και πάλι στο KX450F του σε ένα δεκαπενθήμερο.

Searle

Searle: «Σε δύο εβδομάδες θα πρέπει να είμαι σε θέση να οδηγήσω και πάλι. Αλλά δεν νομίζω ότι είμαι έτοιμος να λάβω μέρος στα πρώτα δύο Grand Prix της Ευρώπης, νομίζω η επιστροφή μου θα είναι για το GP στη Λετονία. Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από τότε και θα χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις εβδομάδες για να είμαι ανταγωνιστικός και πάλι. “

Ο Tommy Searle, τραυμάτισε τους συνδέσμους στο γόνατο τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ ήταν στο στάδιο της προετοιμασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ανάκαμψη πάει καλά, αλλά Searle χρειάζεται ακόμη να δουλέψει για τη φυσική του κατάσταση και ίσως να οδηγήσει ώρες την Kawasaki του για να είναι έτοιμος να τρέξει και πάλι. Όλα αυτά όχι πριν τις αρχές Μαΐου, προφανώς θα παραλείψει το GP στην Arco στην Ιταλία και τις Κάτω Χώρες στην Valkenswaard.

Ο Tommy Searle λείπει από τους αγώνες, είναι ένας χαρισματικός αναβάτης και θα μπορούσε να δώσει μεγάλες μάχες.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.