Το αυτοκινητοδρόμιο του Charlotte είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τον προτελευταίο αγώνα του παγκόσμιου πρωταθλήματος MOTOCROSS με όλους τους αστέρες του MXGP να είναι έτοιμοι να ανταγωνιστούν με μερικούς από τους καλύτερους αναβάτες του πρωταθλήματος ΑΜΑ.

charlotte-track

Οι Eli Tomac, Justin Barcia, Jake Nicholls και Phillip Nicoletti μαζί με τον Chad Reed, είναι έτοιμοι να αμφισβητήσουν τους Antonio Cairoli, Tim Gajser και Romain Febvre, ενώ ο Ολλανδός Jeffrey Herlings θα έχει να αντιμετωπίσει τους Cooper Webb, Joey Savatgy, Adam Cianciarulo, RJ Hampshire και τον εκπληκτικό Austin Forkner, που εκτός από μια θέση στο βάθρο θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον Jorge Prado Garcia.

Λίστα Συμμετοχών:1 2 3

N. Ζέλιος

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.