Αύριο το λατομείο του Nantmawr στο Shropshire θα φιλοξενήσει για τελευταία φορά το THE TOUGH ONE.

the tough one

Ένας εμβληματικός αγώνας για το χώρο του Extreme Enduro τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και στο Παγκόσμιο χώρο, ένας αγώνας που βοήθησε τα μέγιστα ώστε τα Extreme Enduro να γίνουν γνωστά και να αποκτήσουν πιστούς οπαδούς παγκόσμιος.

Ήδη τα εισιτήρια του αγώνα έχουν πουληθεί όλα, αλλά οι διοργανωτές θα προσπαθήσουν να μην αφήσουν κάποιον πιστό που θα ήθελε να βρεθεί σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή, σε μια πραγματική τελετή αναμνήσεων και αποχαιρετισμού, παραπονεμένο.

Στο τελευταίο ραντεβού δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Βρετανοί αστέρες DAVID KNIGHT και GRAHAM JARVIS που μεγάλωσαν και γαλουχήθηκαν σε αυτό τον αγώνα. Δυστυχώς για τον JONNY WALKER ο αγώνας του SUPERENDURO θα τον κρατήσει μακριά, αν και σίγουρα θα ήθελε να βρίσκετε εκεί. Ανάμεσα στους Βρετανούς μετρ του Extreme Enduro θα βρίσκετε και ο Νοτιοαφρικανός WADE YOUNG που θα προσπαθήσει να βάλει και αυτός το όνομα του στη λίστα των νικητών.

Ο αγώνας από την επόμενη χρονιά αλλάζει τόπο διεξαγωγής και μορφή περιμένοντας περισσότερες πληροφορίες από την WOR Events.

Η Λίστα Συμμετοχών στην Κατηγορία PRO είναι:

1 PRO DAVID KNIGHT IOM KTM
2 PRO WAYNE BRAYBROOK YORKSHIRE HUSQVARNA
3 PRO BEN HEMINGWAY ENGLAND BETA / MICHELIN
4 PRO JUAN KNIGHT IOM A BIKE
5 PRO GARY DANIELS LANCS HUSQVARNA
6 PRO WADE YOUNG S. AFRICA SHERCO
7 PRO OWAIN HUMPHREYS WALES HUSQVARNA
8 PRO DAN HEMINGWAY ENGLAND BETA / MICHELIN
9 PRO MARIO LENZI ITALY KTM
10 PRO MICHELE BOSI ITALY BETA
11 PRO CARSTEN STRANGHOENER GERMANY BETA
12 PRO JOSH GOTTS CORNWALL TM
13 PRO PAUL BOLTON CHORLEY KTM
14 PRO NINO BELLOMO ITALY HUSQVARNA
15 PRO KEVIN GALLAS GERMANY HUSQVARNA
16 PRO THIERRY GRABER SWITZERLAND SHERCO
17 PRO JONATHAN RICHARDSON YORKSHIRE KTM
18 PRO BILLY BOLT ENGLAND KTM
19 PRO RAY ROWSON ENGLAND HUSQVARNA
63 PRO RICCARDO PIACENZA ITALY BETA
43 PRO GRAHAM JARVIS ENGLAND HUSQVARNA
88 PRO GETHIN HUMPHREYS WALES HUSQVARNA

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.