Η KTM δίνει τεράστια σημασία στην ολοκληρωμένη και ποιοτική εκπαίδευση του τεχνικού δικτύου της.

Silver Level Training

Μετά το Bronze Level Training που ολοκληρώθηκε το 2016 για το μεγαλύτερο μέρος του δικτύου των Ελλήνων μηχανικών της εταιρείας, το πρώτο γκρουπ μηχανικών ξεκίνησε το ταξίδι του για το Silver Level Training που έγινε στο εργοστάσιο του Mattighofen στην Αυστρία.

Δώδεκα Έλληνες μηχανικοί ταξίδεψαν στα κεντρικά της KTM και μετά από εξετάσεις κρίθηκαν ικανοί και πιστοποιήθηκαν για το επίπεδο Silver Level Training μετά από εκπαίδευση μιας ολόκληρης εβδομάδας!

Στο διάστημα αυτό οι Έλληνες μηχανικοί είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο κεντρικό εργοστάσιο συναρμολόγησης της KTM, όπως επίσης και στο εργοστάσιο κατασκευής κινητήρων, με τα 19 CNC! Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είδαν τα πολλαπλά στάδια ποιοτικού ελέγχου που περνούν οι μοτοσυκλέτες πριν φτάσουν στο τμήμα συσκευασίας και διανομής.

Το σημείο που εντυπωσίασε ιδιαίτερα τους έμπειρους Έλληνες μηχανικούς ήταν το ότι κάθε κινητήρας προχωρά στη γραμμή συναρμολόγησης μόνον αφού δυναμομετρηθεί και βεβαιωθεί ότι αποδίδει σύμφωνα με την απαιτούμενη καμπύλη ισχύος!

Την εκπαίδευση των μηχανικών ανέλαβαν ο Ricardo Osοrio (Εκπαιδευτής ΚΤΜ) και ο Κώστας Καλαντζόπουλος (After Sales Manager της KTM South East Europe).
Ανάμεσα στους μηχανικούς που πιστοποιήθηκαν για το Silver Level ήταν: Αναστάσιος Αθανασόπουλος (Αθήνα, Racing Center 500), Βαγγέλης Αμανατιάδης (Γρεβενά),  Ιάκωβος Δαλαμβέλας (Αθήνα, Fanmoto), Γιώργος Καρανικολάου (Ξάνθη), Παντελής Καρίμαλης (Αθήνα), Δημήτρης Κατηγιάννης (Λάρισα), Αριστοτέλης Κουντουργιάννης (Θεσσαλονίκη, Pro Bike), Γιώργος Κουφός (Αθήνα, Racing Center 500), Θωμάς Νταής (Αθήνα), Άγγελος Συμεωνίδης (Καβάλα), Σταύρος Τσολερίδης (Θεσσαλονίκη, Six Days).

Τα πιστοποιητικά παρέδωσαν στους μηχανικούς οι Barbara Kennedy (Διευθύντρια Customer Service του KTM Group) και ο Owen Phillips (Διευθυντής του Τμήματος Εκπαίδευσης του KTM Group).

Το ραντεβού όλων ανανεώθηκε για το τελικό στάδιο εκπαίδευσης το Orange Level Training

 

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.