Μετά από ένα εκπληκτικό ξεκίνημα της σεζόν στο Ergo Arena στο Γκντανσκ (Πολωνία), ο Taddy BLAZUSIAK (PL – KTM) υπόγραψε ένα όμορφο χατ τρικ, η ελίτ του SuperEnduro εγκαθίσταται το απόγευμα του επόμενο Σάββατο στο SachsenArena σε Riesa (Γερμανία), μεταξύ της Δρέσδης και της Λειψίας.

Για πρώτη φορά, η Λέσχη Motorsportverein Riesa και η εταιρεία παραγωγής Eventmanufactur Auerswald με τη βοήθεια του ADAC θα φιλοξενήσει ένα γύρο του Maxxis FIM SuperEnduro Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο οχυρό τους SachsenArena εξ ονόματος της DMSB (Γερμανική Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας), που θα είναι και ο πρώτος αγώνας SEWC που γίνετε στη Γερμανία!

arena_aussen(1)

Η πόλη της Riesa βρίσκεται στην πρώην Ανατολική Γερμανία, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Σαξονίας. Πόλη των περίπου 34 000 κατοίκους. Η Riesa είναι η μεγαλύτερη πόλη στην περιοχή της Meissen και συνορεύει με τις όχθες του ποταμού Έλβα. Βρίσκεται μόλις 90 χιλιόμετρα ανατολικά της Λειψίας και 70 χιλιόμετρα νοτιο-δυτικά της Δρέσδης.

Με τους καλύτερους αναβάτες του είδους από τέσσερις ηπείρους (Αμερική, Ευρώπη, Ωκεανία, Αφρική) στις τρεις κατηγορίες, να συμμετέχουν στην SachsenArena στο Grand Prix της Γερμανίας, είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσουν το πολύ μεγάλο κοινό που αγάπα τα μηχανοκίνητα αθλήματα μόλις λίγες ώρες μετά τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς!

KNIGHT, WEBB και WALKER πιο πεινασμένοι και αποφασισμένοι από ποτέ!

Μετά από μια εντυπωσιακή τριπλή νίκη μπροστά στο κοινό του ο Taddy BLAZUSIAK (PL – KTM) θα φτάσει στη Γερμανία με την πρόθεση να συνεχίσει να διευρύνει κι άλλο την διάφορα του απο τους υπόλοιπους αναβάτες. Αλλά αυτό το έτος οι αντίπαλοί του είναι πολλοί και ποιοτικοί και αμφισβητούν την κυριαρχία του πέντε φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή. Πράγματι, ο David KNIGHT (GB – KTM) θα προσγειωθεί στο Riesa γνωρίζοντας πολύ καλύτερα το νέο του ΚΤΜ. Όπως και ο Cody WEBB (ΗΠΑ – KTM) που άλλαξε ομάδα (απο Beta σε KTM) και δοκίμασε το 300 EXC μόλις τέσσερις ημέρες πριν πετάξει για πολώνια . Ο Jonny WALKER (GB – KTM) έδειξε την ταχύτητά του, αλλά δεν είχε την τύχη σύμμαχο σε όλη την Πολωνική βραδιά. Ο Επίσης άτυχος κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου Alfredo GOMEZ (Ε – HVA) θα επιδιώξει να είναι και πάλι στο προσκήνιο ακριβώς όπως και ο νεοσύλλεκτος Αμερικάνος Taylor ROBERT (KTM). Οι Kyle REDMOND (ΗΠΑ – Beta) , Dani Gibert (E – Gas Gas), Mario ROMAN (ESP – KTM) και Paul BOLTON (GB – KTM) θα προσπαθήσουν να βρεθούν όσο ψιλότερα γίνετε εκμεταλλευόμενοι τυχόν ατυχίες των πρώτων. Ενώ αναμένετε δυναμική επιστροφή και πολύ καλύτερα αποτελέσματα από τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές του 2013 και του 2014 της Τζούνιορ Danny MCCANNEY (GB – HVA) και Giacomo REDONDI (Ι – Beta) οι οποίοι δεν τα πήγαν καλά στο Γκντανσκ. Οι Γερμανοί Edward Hübner (D – KTM)και Marcus Kehr (D – Sherco) θα έχουν σίγουρα την βοήθεια του κοινού και έναν επιπλέον λόγο να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο.

Ο Wade YOUNG έρχεται …

Στην κατηγορία των κάτω των 23 ετών, η μάχη φαίνεται σκληρή μεταξύ του σημερινού επικεφαλής Ty Tremaine (ΗΠΑ – KTM) και του Andrea LINUSSON (S – KTM). Παρά την ειλικρινή κυριαρχία του Αμερικάνου στο Γκντανσκ ο Αndrea LINUSSON έχει όλα τα όπλα για να αντιστρέψει τα προγνωστικά αυτό το Σάββατο. Ο Νοτιοαφρικανικό αναβάτης του ΗΑRD ENDURO Wade YOUNG (ZAF – KTM), ο οποίος έχει μόλις εισέλθει και θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο της σεζόν, σίγουρα θα γίνει ένας σοβαρός υποψήφιος για το βάθρο και ίσως για τον τίτλο. Οι Jack ROWLAND (GB – Sherco) και Manuel Lettenbichler (D – KTM) θα προσπαθήσουν να κλέψουν την νίκη με τον Γερμανό να έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα καθώς αγωνίζεται εντός εδρας. Οι Tim APOLLE (D – HVA), Gethin HUMPHREYS (GB – HVA), Jesper BORJESSON (S – HVA), Jack EDMONDSON (GB – KTM), Oskar Kaczmarczyk (PL – KTM), Owain HUMPHREYS (GB – HVA), Rob Johnson (GB – HVA), Joffrey Μαρίν (F – Kawasaki) και o Blake Gutzeit (ZAF – HVA) είναι εξίσου ποιοτικοί, θεαματικοί και ενθουσιώδεις.

Το Κύπελλο Γυναικών επιστρέφει!

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο των γυναικών, τέσσερις αναβάτες φαίνεται να ξεχωρίζουν. Πράγματι, η πρώτη πρωταθλήτρια στην ιστορία του γυναικείου SuperEnduro, Emma BRISTOW (GB – Sherco) θα βάλει τον τίτλο της στο παιχνίδι με περισσότερα κίνητρα από ποτέ. Η Jane DANIELS (GB – HVA) δεύτερη πέρυσι, έχει ήδη δείξει με τη σειρά της τις προθέσεις της. Αλλά οι δύο Βρετανίδες απειλούνται από την Ισπανίδα Sandra GOMEZ (Ε – Husqvarna) αδελφή του Alfredo GOMEZ και την Lexi PECHOUT (CAN – Sherco) που έφτασε στην Ευρώπη με την πρόθεση να δείξει τι μπορούν να κάνουν τα κορίτσια της Βόρειας Αμερικής. Η Maria FRANKE (D – Yamaha), η νεαρή Πολωνέζα Natalia SNIADA (KTM), η Εwelina SZKUDLAREK (KTM), η Σουηδέζα Sanna Kärkkäinen (KTM) και η Βρετανίδα Saskia BAXTER (KTM) θα δώσουν το δικό τους χρώμα στο Κύπελλο Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί φέτος μόνο σε δύο γύρους.

Μετά το Grand Prix της Πολωνίας που είδε τον Taddy BLAZUSIAK να στέλνει ένα σαφές μήνυμα στους αντιπάλους του, το ερώτημα είναι ένα,Ποιος θα σταματήσει τον Taddy ?

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.