Ένα πολύ ιδιαίτερο γεγονός που τάραξε τα λιμνάζοντα νερά του χώρου των δυο τροχών ήταν το ξεχωριστό Riv3r Enduro Crossing.

riv3r

Δυστυχώς κάποια γραφειοκρατικά κωλύματα δεν επέτρεψαν την διεξαγωγή την φετινή χρονιά, αλλά η Τριανδρία των Γιώργο Τριπολιτάκη, Χάρη Παπαδόπουλο και Αντώνη Μπαζάκα ετοιμάζετε πυρετωδώς για την επόμενη χρονιά κρατώντας το περσινό πετυχημένο τους επιτελείο, αλλά έχοντας συνάψει και δυνατές συμμαχίες.

Στα πλαίσια του τελευταίου πρωταθληματικού αγώνα Enduro B. Eλλάδος στην Βέροια είχαμε μια πλούσια αποκαλυπτική συζήτηση για τα σχέδια του Riv3r 2018 με τον Γιώργη Τριπολιτάκη που παραμένει ο ιθύνων νους, προϊδεάζοντας για κάτι ακόμα καλύτερο, έχοντας ανεβάσει ακόμη ψηλότερα τον πήχη. Κατά πρώτων έχουν ξεκινήσει οι ενέργειες ώστε να δημιουργηθεί μια νέα λέσχη από τους υπευθύνους του οργανωτικού team του Riv3r.

Στα αγωνιστικά η διαδρομή έχει σχεδιαστεί και είναι σχεδόν έτοιμη, με αντίστροφη πορεία απο την περσινή, με νέες προσθήκες διάρκειας 25 χιλιομέτρων, έχοντας περάσματα και σε ένα παλιό μεταλλείο. Θα υπάρχουν ζώνες που δεν θα επιτρέπετε η εξωτερική βοήθεια όπως και χώροι ειδικά διαμορφωμένοι για τους θεατές. Ο αγώνας θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια με του πρώτους αναβάτες των κατηγοριών να πραγματοποιούν 3 γύρους. Οι αναβάτες θα χωριστούν ανάλογα με την δυναμική σε τέσσερις κατηγορίες (PRΟ, EXPERT, HOBBY , VETERAN) ενώ θα υπάρχει ακόμη μια κατηγορία για αναβάτες που θα διαγωνιστούν σαν ζευγάρια, η XL CLASS.

Κεντρικό σημείο παραμένει η Μπαρμπούτα στον αγώνα με την φιλοσοφία του αγώνα να παραμένει η ίδια, ένα απαιτητικό Enduro με κάποιες extreme προσθήκες.

Χωρίς να έχει οριστεί ακόμη η ακριβής ημερομηνία υπολογίζεται ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στο τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου ή στο πρώτο του Ιουνίου ανάλογα με το πρόγραμμα της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. για το 2018. Ο αγώνας θα ξεκινήσει με τον σαββατιάτικο πρόλογο που θα έχει κυκλική φορά με περάσματα μέσα στο ποτάμι αλλά και κάποια φυσικά εμπόδια. Για τους πρώτους κάθε κατηγορίας αλλά και της γενικής θα υπάρχουν έπαθλα όπως και για όλους τους συμμετέχοντες θα υπάρχουν αναμνηστικά. Υπάρχει έντονη κινητικότητα για να υπάρχουν εκτός από τους Έλληνες συμμετέχοντες και αναβάτες από αλλά κράτη.

Αυτά σαν μια πρώτη εικόνα για έναν αγώνα πολύ ξεχωριστό, στημένο με μεράκι έχοντας πολλές ακόμη εκπλήξεις, που όσο πλησιάζει ο καιρός το τοπίο θα είναι πιο ξεκάθαρο.

Το Riv3r Enduro Crossing ήρθε για να μείνει σε έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο που ξυπνά παιδικές μνήμες στους ντόπιους μεγαλύτερης ηλικίας, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν ένα επίγειο παράδεισο στο κέντρο της Βέροιας. Το σύνθημα ήταν »πες μου κάτι που δεν γίνετε» και αφού άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις επανέρχεται με νέα δυναμική.

Μείνετε συντονισμένοι …………..

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.