Το Red Bull Minas Riders ξεκινάει για πρώτη φορά στη Λατινική Αμερική, μία περιοχή με αυξημένο το επίπεδο ανταγωνισμού στο Extreme Enduro στον πλανήτη. Μεταξύ 17 και 20 Απριλίου, θα συγκεντρωθούν οι καλύτεροι αναβάτες στον κόσμο για το  Red Bull Minas Riders.

red-bull-minas-riders

Ο αγώνας διαρκεί τρεις ημέρες και ξεκινάει από το Μπέλο εως το Ouro Preto. Οι αγωνιζόμενοι έχουν να αντιμετωπίσουν πανύψηλα βουνά, ολισθηρά κομμάτια, μονοπάτια που περνάνε μέσα απο ορυχεία, βραχώδεις εκτάσεις και μονοπάτια που μπορεί να υπερβαίνουν τα 100 χιλιόμετρα ανά ημέρα.

Οι αναβάτες της Red Bull θα ανοίξουν τη σεζόν του Hard Enduro Series 2016, η οποία διαθέτει τους πιο σεβαστούς και δύσκολους αγώνες στον κόσμο. Εκτός από το στάδιο της Βραζιλίας, ο ανταγωνισμός έχει επίσης κάποια άλλα στάδια σε όλο τον κόσμο.

Αυτά είναι:
Hell’s Gate (Ιταλία)
Red Bull Sea to Sky (Τουρκία)
The Tough One (Αγγλία)
Red Bull Romaniacs (Ρουμανία)
Red Bull 111 Megawatt (Πολωνία)
Red Bull Hare Scramble (Αυστρία).

Για την καλύτερη διεξαγωγή και την ποιότητα του αγώνα θα υπάρχει περιορισμός στον αριθμό θέσεων για την πρώτη έκδοση σε 200, με το ποσό της συμμετοχής να ανέρχεται στα 1.200 ευρώ περίπου μαζί με την στέγαση.

Οι περισσότεροι απο τους κορυφαίους αναβάτες Extreme Enduro στον κόσμο θα είναι εκεί όπως, Jonny Walker, Graham Jarvis, Wade Young και Alfredo Gomez.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνακαι τις συμμετοχές πατήστε εδώ.

 

 

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.