Δελτίο Τύπου

Στο τρίτο αγώνα του πανελλήνιου πρωταθλήματος motocross που πραγματοποιήθηκε στο Άργος έδωσε το παρόν η ομάδα Red rider.

mpetinhs1

Στην άριστα προετοιμασμένη πίστα του Τάσου Πασπαλιάρη οι αθλητές της ομάδας μας έκαναν έναν όμορφο αγώνα φέρνοντας θετικά αποτελέσματα, δείχνοντας ότι η ομάδα βρίσκετε σε ανοδική πορεία.

mpetinhs

Στην mx2 ο Κώστας Μπετίνης πίεσε σε όλον τον αγώνα και με πολύ καλούς χρόνους βρέθηκε να παίρνει μια 4η και μια 5η θέση με την 4η στο σύνολο. Ο Κώστας δείχνει σε κάθε αγώνα όλο και ποιο δυνατός και σίγουρα σύντομα θα βρεθεί και στο βάθρο.

gkoskinos

Στην κατηγορία open ο Κώστας Γκόσκινος δείχνει σε κάθε αγώνα όλο και ποιο δυνατός, μαθαίνοντας την καινούρια του μοτοσυκλέτα, πήρε μια 10η και μια 8η θέση με την 8η στο σύνολο πετυχαίνοντας χρόνους που μπορούσαν να το φέρουν σε ποιο καλές θέσεις.

gkoskinos1

Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Παναγιώτη Παπίλα για την νίκη του στο πρώτο σκέλος στην mx2, αλλά και τον Παναγιώτη Κουζή για τις δυο πρώτες θέσεις στην mx1 που αγωνίζονται και αυτοί με μοτοσικλέτες Honda.

Honda Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη
red rider
Xifias racing technology
crossx
fmbracing
motomarket
motoway
epsilonmx
Μιμης Κογιας
herbalife
Intramoto
Κατσαρολάκια εστιατόριο

Και τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον χορηγό επικοινωνίας Enduro-fighter.gr για τις όμορφες φωτό.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.