Τα μέλη της τοπικής λέσχης έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να σχεδιάσουν μια ευχάριστη και απαιτητή διαδρομή στον ορεινό όγκο γύρο από την Σπερχειάδα, φτάνοντας μέχρι και της κορυφή του Όρους Γουλινά στο παλιό ηφαίστειο με την μαγευτική θέα.

Οι δύο ειδικές είναι ιδιαίτερα απαιτητικές, απάτητες σε σκληρό τερέν μετά την ανομβρία των τελευταίων εβδομάδων. Η enduro είναι μια συνεχόμενη εναλλαγή με ανηφόρες κατηφόρες και χασίματα μέσα σε δέντρα, ενώ η cross είναι πιο γρήγορη παίζοντας με τις αναβαθμίδες, προσδοκώντας να προσφέρει πλούσιο θέαμα έχοντας και αυτή δύο μονοπάτια ανηφορικά.

Οι συμμετοχές αναμένονται να ξεπεράσουν τις 100 με τους αναβάτες του Πανελληνίου να αγωνίζονται και τις δύο ημέρες ενώ την Κυριακή θα προστεθούν και οι πολυάριθμοι αναβάτες του Νοτίου. Οι εμπρόθεσμες συμμετοχές του Πανελληνίου είναι 30 με αρκετές απουσίες, έχοντας σημαντικότερη του Κίμωνα Καράμπελα λόγο τραυματισμού, ενώ οι αναβάτες του νοτίου αναμένετε να ξεπεράσουν τις εβδομήντα.

Λίστα Συμμετοχών Πανελληνίου Πρωταθλήματος:

Ειδικός κανονισμός ΕΔΩ.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.