Η αυλαία για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross 2018 θα ανοίξει με τον πρώτος αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες το Σαββατοκύριακο 17-18 Φεβρουαρίου.

Στις εγκαταστάσεις του αυτοκινητοδρομίου Σερρών θα ξεκινήσει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross για το 2018, όπου αναβάτες απο όλη την Ελλάδα θα δώσουν το παρών. Μεγάλες μάχες αναμένονται σε όλες τις κατηγορίες, με αρκετούς αναβάτες να έχουν αλλάξει κατηγορίες, κάτι που θα προσφέρει θέαμα τη φετινή σεζόν.

Μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος για το 2018 τα λιπαντικά IPONE, ενώ αναμένεται και τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα.

Μείνετε συντονισμένοι για τον ειδικό κανονισμό και πληροφορίες του αγώνα……

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.