Αυτό το Σαββατοκύριακο τέσσερις μικροί Έλληνες αναβάτες έδωσαν το παρόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα JUNIOR της FIM που πραγματοποιείτε στην πίστα του Trentino στη Βόρεια Ιταλία.

Πάρα τις φιλότιμες προσπάθειές των τεσσάρων Ελλήνων αναβατών, τελικά δεν κατάφεραν να μπουν μέσα στους σαράντα των αυριανών τελικών του παγκοσμίου πρωταθλήματος στην ΜΧ65 και ΜΧ85 έχοντας να αντιμετωπίσουν ένα ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού σε όλες τις κατηγορίες.

Οι Σωτήρης Φωτάκης και Ελευθέριος Παπαδάκης αγωνίστηκαν στο δεύτερο group των 65cc, ενώ οι Νικόλαος Κοσιάβελος και Δημήτρης Γανωτής αγωνίστηκαν στο πρώτο και δεύτερο αντίστοιχα των 85cc. H επίδοση τους, Φωτάκης (27ος), Παπαδάκης (34ος ), Κοσιάβελος (37ος) και Δημήτρης Γανωτής (39ος ), τους έφερε να αγωνιστούν στους αγώνες Last Chance, με τους δεκαοχτώ πρώτους κάθε group να περνάνε κατευθείαν στους αυριανούς αγώνες και μόνο τέσσερις θέσεις σε κάθε κατηγορία να είναι ανοιχτές.

Στα 65 ο Σωτήρης Φωτάκης το πάλεψε πολύ και παρά την μέτρια εκκίνηση του έφτασε κοντά στο να σφραγίσει το εισιτήριο του για τους αυριανούς τελικούς ανεβαίνοντας μέχρι και την έβδομη θέση, χάνοντας στους τελευταίους τρεις γύρους μία θέση τερματίζοντας τελικά όγδοος.

Φιλότιμες και οι προσπάθειες του Θηβαίου Ελευθέριου Παπαδάκη που έδωσε τις δικές του μάχες τερματίζοντας τελικά 32ος.

Ο Νικόλαος Κοσιάβελος μπορεί να ήταν ο μεγαλύτερος της παρέας αλλά και για αυτόν ήταν κάτι πρωτόγνωρο καθώς το επίπεδο που συνάντησε δεν είχε καμία σχέση με την ελληνική πραγματικότητα, αν αναλογιστούμε ότι ο πρώτος της ΜΧ85 γυρνούσε 6 δευτερόλεπτα πιο αργά από τους χρόνους παγκοσμίων πρωταθλητών της MXGP στην συγκεκριμένη πίστα. Ο Αθηναίος αναβάτης τερμάτισε τελικά 33ος, μία θέση μπροστά από τον πάντα μαχητικό Μυκονιάτη Δημήτρη Γανωτή που κάθε φορά που έμπαινε μέσα στην πίστα ήταν και ταχύτερος, αν και ήταν από τους μικρότερους της κατηγορίας.

Οι τέσσερις αναβάτες κέρδισαν πολύτιμες εμπειρίες και ταξίδεψαν στην Ιταλία γνωρίζοντας ότι οι πιθανότητες διάκρισης θα ήταν ελάχιστες. Διαφορετική προσέγγιση και εμπειρία πρωτόγνωρη που σίγουρα αξίζει, αγωνιζόμενοι με τους μελλοντικούς αστέρες του παγκόσμιου πρωταθλήματος. Οι Σωτήρης Φωτάκης, Ελευθέριος Παπαδάκης, Νικόλαος Κοσιάβελος και Δημήτρης Γανωτής ήταν εκεί και σήκωσαν την ελληνική σημαία.

Στην μεγαλύτερη κατηγορία των 125 που δεν είχαμε ελληνική παρουσία, ο Ιταλός Mattia GUADAGNINI έκανε έναν εξωπραγματικό χρόνο για 125 δείχνοντας ότι τα επόμενα χρόνια θα απασχολήσει την σκηνή του παγκόσμιου Motocross. Την Παρασκευή μαζί με την παρουσίαση των αποστολών, παρουσιάστηκε επίσημα και ο επόμενος αγώνας του World MX Junior Cup, για το 2020 που θα διεξαχθεί στην πίστα της Μεγαλόπολης με την παρουσία της ελληνικής οργανωτικής αποστολής.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.