Μετά από επτά μήνες αναμονής τo πολυαναμενόμενo και συγκλονιστικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MAXXIS FIM Enduro είναι έτοιμο να ξεκινήσει σε λίγες ώρες με το Grand Prix Acerbis της Χιλής που θα έχει για κέντρο του αγώνα την Talca.

11091179_834535793291961_1326339843_n

Όλα τα αστέρια του πρωταθλήματος είναι έτοιμα να αγωνιστούν με τον Christophe NAMBOTIN (F – KTM) είναι το μεγάλο φαβορί για να κρατήσει για ακόμα μια χρονιά τον τίτλο της Ε1. Αλλά ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Eero REMES (SF – TM) και τον ολοκαίνουργιο επίσημος αναβάτης της Yamaha Cristobal GUERRERO (Ε – KTM) που θα ψάξει για τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο τους. Ο Ισπανός Lorenzo SANTOLINO (Ε – Sherco) , ο περσινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής Junior Daniel MCCANNEY (GB – Husqvarna) , ο Γάλλος Marc BOURGEOIS (F – Yamaha) ο Ιταλός Simone ALBERGONI (Ι – HM Honda) και ο Rudy MORONI (Ι – Sherco) θα είναι οι πιο σοβαροί του αντίπαλοι στο εγχείρημα του. Επικίνδυνοι με έλλειψη κινδύνου οι δυο νεαροί Ιταλοί Gianluca MARTINI (Yamaha) και ο Jonathan MANZI ( Gas Gas) .

Από την πλευρά του, ο Pierre-Alexandre RENET (F – Husqvarna) , Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ε2 για το 2014, θα έχει πολλά να κάνει στην Ε2 που σίγουρα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων καθώς οι Alex SALVINI (Ι – Honda) , ο Johnny AUBERT (F – Beta) και Antoine MEO (F – KTM) ,θα αγωνιστούν με μόνο στόχο τον τίτλο. Αξιόλογοι αναβάτες που δύσκολα θα απειλήσουν το καρέ των άσσων της κατηγορίας είναι οι Ισπανοί Oriol MENA (Beta) , Victor GUERRERO (KTM) και Jaume BETRIU (Husqvarna) , οι Γάλλοι Romain DUMONTIER (Yamaha) και ο Loïc Larrieu (Sherco) , αλλά και οι Ιταλοί Nicolo MORI ( KTM) και Deny Philippaerts (Beta) που θα προσπαθήσουν να ανέβουν όσο ψιλότερα μπορούν.

Η Ε3 είναι πιο ανοιχτή από ποτέ με τον εκρηκτικό περσινό πρωταθλητή Matthew PHILLIPS (AUS – KTM) , τον Ιβάν CERVANTES (Ε – KTM) , τον Matia BELLINO (F – Husqvarna) , τον Matti SEISTOLA (SF – Sherco) , τον Aigar LEOK (EST – TM) , τον Luis CORREIA (P – Beta) και τον Jeremy JOLY (F – KTM) έχοντας στο μυαλό τους και τους επικίνδυνους Jeremy TARROUX (F – Sherco) , Jonathan BARRAGAN (Ε -Gas Gas ) και Thomas OLDRATI (Ι – Husqvarna) στο ντεμπούτο τους στην κατηγορία, αλλά και τους Manuel MONNI (Ι – TM) και Antoine BASSET (F – Gas Gas) .

Στην κατηγορία Junior το δίδυμο τον Giacomo REDONDI (Ι – Beta) και Jamie MCCANNEY (GB – Husqvarna) είναι τα μεγάλα φαβορί. Αλλά με τους Davide SORECA(Ι – Beta) , Diogo VENTURA (Ρ – Gas Gas) , Alessandro BATTIG (Ι – Honda) και Luis OLIVEIRA (P – Yamaha) μπορεί να δημιουργήσει την έκπληξη.

Στο 125cc FIM Νέων Κύπελλο, ο νεαρός Ισπανός Josep GARCIA (Ε – Husqvarna) είναι ο μόνος αναβάτης που ταξίδεψε στη Χιλή και Θα ψάξει να αρπάξει ένα μέγιστο βαθμολογικό όφελος αντιμετωπίζοντας τους τοπικούς αναβάτες.

Συμμετοχές:

Κατηγορία Ε1

e1

Κατηγορία Ε2

ε2

Κατηγορία Ε3

e3

Κατηγορία ΕJ

ej

Κατηγορία ΕY

ey

 

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.