H Youthstream είναι υπερήφανη για τον χώρο που θα πραγματοποιηθεί το MXGP της Ιταλίας που έχει προγραμματιστεί τις 16-17 Ιουνίου.

MXGPstartSat_MXGP_15_CH_2017-1

Το Ottobiano θα φιλοξενήσει τον 11ο γύρο της σειράς και θα ονομάζεται MXGP of Lombardia(Ι) . Η Youthstream επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον τοπικό διοργανωτή Stefano Avandero, ο οποίος ήταν ήδη διοργανωτής στη Maggiora, μέχρι το 2021 με την νέα εταιρεία A Sport Groups, όπου ο Avandero είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης.

Το 2017 Ottobiano ήταν το στάδιο μιας από τις καλύτερες μάχες της χρονιάς μεταξύ Cairoli και Herlings και επίσης απονεμήθηκε ως το καλύτερο paddock στα 2017 MXGP Awards. Ο στόχος για το 2018 είναι να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τον χώρο και να αφήσει τους χιλιάδες οπαδούς να απολαύσουν την εκδήλωση με υψηλά πρότυπα ποιότητας.

Με το MXGP της Lombardia οι ιταλικές διοργανώσεις θα είναι συνολικά 3 την επόμενη σεζόν, ξεκινώντας με το MXGP του Trentino που θα πραγματοποιηθεί στην Pietramurata στις 8 Απριλίου, στα μέσα του Ιουνίου το MXGP της Lombardia στο Ottobiano και το νεοεκλεγμένο MXGP της Ιταλίας που θα πραγματοποιήθηκε στο διάσημο Autodromo Enzo & Dino Ferrari στην Imola ως ο τελευταίος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Motocross FIM του 2018.

Ο Αντιπρόεδρος της Youthstream David Luongo δήλωσε: “Μετά τη φανταστική επιτυχία το 2017, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM MXGP θα επιστρέψει στο Ottobiano για το MXGP of Lombardia. Η Youthstream είναι πολύ ικανοποιημένη από τη συνεργασία με τον κ. Avandero και τον κ. Gualini, μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για το Motocross και τους ευχαριστούμε για την επένδυσή τους στο αθλητισμό. Από την άλλη πλευρά, οι οπαδοί θα μπορούν να απολαύσουν τις εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης του χώρου, μια πανοραμική θέα στην πίστα, πολύ κοντά στη δράση και η ιταλική Tifosi θα έρθει για να στηρίξει τον ήρωά τους Antonio Cairoli. 

Ο Stefano Avandero δήλωσε: Η προσφορά του MXGP στο Ottobiano το 2017 ήταν μια μεγάλη πρόκληση και τελικά ήταν μια μεγάλη επιτυχία που πρέπει να πω. Μαζί με το προσωπικό με το οποίο δουλεύω εδώ και χρόνια προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα κάθε χρόνο και είμαι τόσο υπερήφανος που έρχονται 2 Ιταλοί Παγκόσμιοι Πρωταθλητές στο Ottobiano το 2018, ο Antonio Cairoli και η Kiara Fontanesi, 14 παγκόσμιοι τίτλοι μαζί.”

Luca Gualini από την Ottobiano Motorsports: Είμαστε πολύ ευτυχείς να φιλοξενήσουμε και πάλι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross FIM. Το γεγονός του 2017 ήταν πολύ θετικό και πρέπει να ευχαριστήσω την Youthstream και τον Stefano Avandero για την ανανεωμένη εμπιστοσύνη στην Ottobiano Motorsport αλλά και τους τοπικούς θεσμούς που είναι πολύ διαθέσιμοι και συνεργάζονται μαζί μας για την οργάνωση της εκδήλωσης. Επίσης φέτος η εκδήλωση θα είναι μεγάλη και αυτό θα βοηθήσει στην προβολή του εδάφους της Παβίας και της περιοχής της Lombardia”.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.