Η Gas Gas αποκαλύπτει ποια θα είναι η νέα δέσμευσή της για το Enduro, το EC 300 Racing, μια μοτοσυκλέτα πιστή στην ιστορία της, ευέλικτη σε όλους τους τύπους εδάφους με την θρυλική ευκινησία και ένα ισχυρό δίχρονο κινητήρα.

GasGas EC300 Racing 2016

Η Gas Gas έχει την απάντηση στην αύξηση της ζήτησης για δίχρονους κινητήρες που είναι η ζωή για τους λάτρεις του Enduro, και αυτή η απάντηση είναι η EC 300 Racing, το πιο ευέλικτο, ισχυρό και ελαφρύτερο μοντέλο της μάρκας Girona.

ec300 racing

Μία all-terrain μοτοσικλέτα με την ευελιξία και τα χαρακτηριστικά για τους χρήστες του βουνού σε όλα τα επίπεδα. Αυτό το νέο μοντέλο μπαίνει στην παραγωγή στα ανακαινισμένα γραφεία της επιχείρησης κατά το μήνα Απρίλιο.

Σε μία εβδομάδα, θα σας παρουσιαστεί με όλες τις λεπτομέρειες αυτού του νέου μοντέλου, χάρη σε ένα κιτ της μοτοσυκλέτας για τον αναβάτης Jonathan Barragán που οδήγησε για να υπερασπιστεί τον τίτλο του ισπανικού Πρωταθλήματος στην κατηγορία Ε3.

Μείνετε συντονισμένοι…………

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.