Ο κ Giuseppe Luongo, Πρόεδρος της Youthstream και ο κ Bud Felkamp, Πρόεδρος του Glen Helen Raceway , είχαν συνάντηση στο Monster Energy FIM Motocross των Εθνών στη Maggiora και σε κοινή συμφωνία έχουν αποφασίσει να μην πραγματοποιηθεί το Monster Energy FIM Motocross των Εθνών στο Glen Helen το 2017.  

start3_mxon_i_2016

Η Glen Helen Raceway και η Youthstream έχουν εργαστεί στενά τα τελευταία 2 χρόνια και οι δύο οντότητες έχουν επενδύσει σοβαρά κονδύλια για την οργάνωση του MXGP των ΗΠΑ, αλλά παρά την ποιότητα της οργάνωσης, την εξαιρετική αγωνιστική και τη μαζική κάλυψη από τα ΜΜΕ η προσέλευση ήταν πολύ χαμηλότερη από ό, τι αναμενόταν και, επίσης, πολύ χαμηλότερη από ό, τι αξίζει αυτό το γεγονός.

Για ένα τόσο μεγάλο event που αξίζει και χρειάζεται μια εξαιρετική συμμετοχή ο κίνδυνος είναι πολύ υψηλός, και αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο έχει αποφασιστεί με κοινή συμφωνία να μην πραγματοποιηθεί το Monster Energy FIM Motocross των Εθνών το 2017 στο Glen Helen. Εάν η κατάσταση αλλάξει στο μέλλον, τα δύο μέρη θα ήταν πρόθυμοι να συνεργαστούν και πάλι.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.