Το ENDURO fighter ευχαριστεί όλους εσάς για την στήριξη σας, μας έχετε κατατάξει στα κορυφαία site του χώρου και σας ευχόμαστε χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος για σας και της οικογένειες σας.

logo enduro-fighter

Στην πρώτη του πλήρη χρονιά το ENDURO fighter κατάφερε να έχει πρωτιές και διακρίσεις. Το ENDURO fighter κάλυψε πάνω από 40 επίσημους αγώνες και φιλικές συναντήσεις με φωτογραφικό υλικό και βίντεο σε όλη την Ελλάδα.

Τo ENDURO fighter βρέθηκε για μια βδομάδα στην κορυφή όλων τον site που σχετίζονται με τους δυο τροχούς.

Τo ENDURO fighter ήταν το μόνο site που είχε ενημερωμένες βαθμολογίες καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς από τα πρωταθλήματα με έγκυρη και άμεση ενημέρωση.

Το ENDURO fighter βρέθηκε κοντά στις προσπάθειες τον Ελλήνων αναβατών στις εξορμήσεις τους εκτός Ελλάδας.

Τo ENDURO fighter είχε συμμετοχή και διακρίσεις και σε άλλου είδους μηχανοκίνητα αθλήματα.

Τo ENDURO fighter δεν είναι απλά ένα site που καλύπτει αγώνες είναι το δικό σου site, που έχεις λόγο και χώρο να κοινοποιήσεις την προσπάθεια σου.

Σε περίπτωση που αδικήσαμε κάποιους ζητάμε συγγνώμη, δεν το κάναμε εσκεμμένα.

Οι αγώνες για μας είναι τρόπος ζωής, τρόπος φυγής, στα 4 χρόνια που ασχολούμαστε με τους αγώνες έχουμε φίλους σε όλη την Ελλάδα που αγαπούν αυτό που κάνουμε και για το λόγο που το κάνουμε. Ελπίζουμε τα σχέδια που έχουμε για το 2015 να υλοποιηθούν και να δείτε πρωτόγνωρες και διαφορετικές παραγωγές για Ελλάδα αν βρεθούν οι κατάλληλοι χορηγοί να στηρίξουν τις σκέψεις μας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ…… ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Με εκτίμηση… enduro-fighter.gr

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.