Το enduro-fighter.gr που τα τελευταία χρόνια είναι κοντά στον χωμάτινο αθλητισμό, σε αναβάτες και συλλόγους, δημιούργησε μια ομάδα αναβατών στηρίζοντας τους για τον  θεσμό motocross Βορείου Ελλάδος.

2

Πρώτη εμφάνιση εν όψη του αγώνα της Αλεξανδρούπολης έγινε με τρεις αναβάτες στον αγώνα του Περιφερειακού πρωταθλήματος Scramble που πραγματοποιήθηκε στην Γερακαρού Θεσσαλονίκης 1 Οκτωβρίου.

Ιωαννίδης Λαζαρος #946. Συμμετείχε στην κατηγορία Ssenior καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση, βρισκόμενος στην πρώτη θέση βαθμολογικά της κατηγορίας. Στο motocross Βορείου Ελλάδος θα συμμετέχει στην κατηγορία ΜΧopen.

15

Ιωαννίδης Λάζαρος

Γκούτζος Θωμάς #737. Συμμετείχε στην κατηγορία S2 καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση, βρισκόμενος τέταρτος στην βαθμολογία της κατηγορία. Στο motocross Βορείου Ελλάδος θα συμμετέχει στην κατηγορία ΜΧ1.

Γκούτζος Θωμάς

Γκούτζος Θωμάς

Παυλίδης Γιώργος #750. Συμμετείχε στην κατηγορία S2 καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση επιστρέφοντας απο τραυματισμό. Στο motocross Βορείου Ελλάδος θα συμμετέχει στην κατηγορία ΜΧ1.

Παυλίδης Γιώργος

Παυλίδης Γιώργος

Γρηγοριάδης Γιώργος #18. Θα συμμετέχει στο Motocross Βορείου Ελλάδος στην κατηγορία ΜΧ1.

4

3

5

7

8

10

11

12

13

14

16

18

19

Για την προσπάθειά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους:
TSAKIRIS Autotrasport
Motostyl
CrossXracing
Club Enduro Minions
Crazymotors.de
Fmbracing
ICS Tuning
MX79
HiTech
Crepomania

Λ. Ιωαννίδης

 

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.