Ο νεαρός Βρετανός Brad Freeman συνέχισε τις πολύ καλές του εμφανίσεις και στο BRIOUDE της Γαλλίας παίρνοντας την νίκη το Σάββατο στην γενική.

freeman

Brad Freeman

Την δεύτερη θέση πήρε την Κυριακή μετά από πτώση στην τελευταία ειδική πίσω από τον έμπειρο Γάλλο Antoine Basset που ήταν ο μόνος που βρισκόταν στους ρυθμούς του όλο το Σαββατοκύριακο. Στη τρίτη θέση του Σαββάτου τερμάτισε ο Γάλλος GESLIN Anthony ενώ την Κυριακή στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Τσέχος ROMANCIK Jaromir.

basset

Antoine Basset

Στην junior 1 οι Γάλλοι GESLIN Anthony και Delhaye de Maulde έδωσαν μάχες, μοιράστηκαν τις πρώτες και δεύτερες θέσεις τις δυο μέρες με τον ABGRALL David να βρίσκετε σταθερά πίσω τους.

Ο FREEMAN Brad αυτή την φορά ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στην junior 2 3 αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Ιταλό Nicolas Pellegrinelli που δεν κατάφερε να σε αυτό τον αγώνα να ακολουθήσει τους ρυθμούς του. Τρίτος και τις δυο μέρες τερμάτισε ο Σουηδός BORJESSON Jespert που το Σάββατο απείλησε τον Pellegrinelli.

Στην junior U20 οι Γάλλοι NICOLOT, PASSET BEAUD και Ιταλοί MACORITTO, VERONA και PAVONI έδωσαν σκληρές μάχες με τους Ιταλούς να καταφέρνουν να κάνουν το απόλυτο στην κατάταξη της Κυριακής. Νικητές τις δυο μέρες ήταν οι NICOLOT και MACORITTO.

Στην senior Ε1 οι Jeremy Carpentier, Jonathan Rosse και Romain Boucardey ήταν οι πρωταγωνιστές στην κατηγορία με τους Γάλλους Boucardey και Carpentier να εναλλάσσονται στο ψηλότερο σκαλί.

Έντονος συναγωνισμός και στην senior Ε2 με τον Βρετανό Tom Sagar να παίρνει την νίκη του Σαββάτου, ενώ την Κυριακή ο Τσέχος Jaromir Romancik ήταν οριακά ο ταχύτερος μπροστά από τους Tom Sagar και Romain Dumontier.

Ο Antoine Basset ήταν ο νικητής στην senior Ε3 μπροστά από τον Ιταλό MICHELUZ Maurizio. Τρίτος το Σάββατο ήταν ο VISSAC Pierre που την Κυριακή αντιμετώπισε πρόβλημα ενώ βρισκόταν στην δεύτερη θέση, τρίτος την δεύτερη μέρα ήταν ο MORI Nicolo.

Η Jane Daniels συνέχισε την παρουσία της στο πρωτάθλημα έχοντας το απόλυτο σε νίκες, ενώ ο Πολωνός Sebastian Krywolt πήρε το προβάδισμα στο πρωτάθλημα των βετεράνων μετά τις δυο νίκες του.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.