Έχει ο καιρός γυρίσματα…

Το 3ο Trail Ride ολοκληρώθηκε μετά από αρκετά παιχνίδια του καιρού! Όλη την εβδομάδα έβρεχε, κάνοντας την διαδρομή αρκετά ενδιαφέρουσα και λασπερή, αλλά συγχρόνως αποκάρδιωνε ειδικά τους μοτοσυκλετιστές για την ταλαιπωρία που θα υποστούν! Όμως, η Κυριακή ήταν η μέρα στο μεταίχμιο της αλλαγής του καιρού, και παρόλη την πρωινή βροχή, η συνέχεια ήταν ιδανική για βόλτα στο χώμα!

IMG_3616

Οι συμμετέχοντες τελικά αποζημιώθηκαν 100% για την επιλογή τους να μην φοβηθούν την πρωινή μαυρίλα, αφού μόνο ελάχιστες σταγόνες βροχής και χωρίς κρύο ήταν το σκηνικό του καιρού! Όσο για την διαδρομή, αυτή απλώθηκε σε ένα νέο –για τα Trail Ride- κομμάτι της Αττικής, διασχίζοντας το Ποικίλο Όρος, την Αρχαία Ιερά Οδό, τις Λίμνες των Ρειτών, για να ανέβει μέσω του αγωγού του Μόρνου προς Δερβενοχώρια μέσα από μαγικά τοπία για να καταλήξει στην λασπωμένη πίσω πλευρά της Πάρνηθας.

IMG_3707

150 συνολικά χιλιόμετρα, με τα 100 από αυτά καθαρά χωμάτινα, σε κάθε είδους τερέν, με λάσπη, πέτρα, πολλές νερολακκούβες, μαλακά και νωπά χώματα…

Τα ΙΚΤΕΟ Αγίου Στεφάνου κλήρωσαν δώρα σε 4 τυχερούς, ενώ βραβεύτηκαν νέοι συμμετέχοντες που ολοκλήρωσαν την διαδρομή, καθώς και οι καλύτερες φωτογραφίες που βγήκαν από τους συμμετέχοντες!

IMG_4022

Το ραντεβού μας ανανεώνεται για τις 26 Απρίλη, στα Καλάβρυτα αυτή τη φορά, σε μια φανταστική διαδρομή – όνειρο, σημείο αναφοράς για τις βόλτες του είδους, με 150-200 χιλιόμετρα από το Φαράγγι του Βουραϊκού έως το Χιονοδρομικό, και από το Μοναστήρι Μακελαριάς έως το Φενεό…

Τα Trail Ride του Off Road Team στηρίζουν η AJP motos, η My-Track, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες στo: www.offroadteam.gr

IMG_4072

IMG_4062

IMG_3951

IMG_3800

IMG_3722

IMG_3693

IMG_3669

IMG_3662

IMG_4146

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.