Σε πανέμορφο τοπίο

Ίσως το πιο όμορφο Trail Ride, εδώ και χρόνια, από πλευράς διαδρομής, έγινε την 1η Μαρτίου στην Αττική. Σε μια διαδρομή 95 χιλιομέτρων, με μια όμορφη «πλοκή» στο Road Book που έκανε ακόμη και τα γνωστά μέρη να φαίνονται καινούργια, 80 φίλοι και φίλες με ποδήλατα, μοτοσυκλέτες, γουρούνες και αυτοκίνητα 4Χ4 ξεκίνησαν τη βόλτα με μια μοναδική παρέα!

20150301_140825

Η βόλτα ήταν ιδανική, καθώς η λάσπη, τα καλά χώματα, οι δυσκολίες και οι ευκολίες ήταν αρμονικά συνδυασμένες ώστε να κουράσουν λίγο, αλλά να φέρουν στο τερματισμό τους περισσότερους συμμετέχοντες.

Σε μερικά σημεία η διαδρομή ήταν διπλή, αφού οι «σκληροπυρηνικοί» εντουράδες μπορούσαν να επιλέξουν μονοπάτια και στενά περάσματα σε 2 μέρη, κατεβαίνοντας το αρχαίο μονοπάτι του Φειδιππίδη στο Μαραθώνα, και περνώντας από το γεφύρι του Haton στο Γραμματικό. Δύο μέρη σπάνιας ομορφιάς! Αποκορύφωμα όμως ήταν το Λιμανάκι του Λιμνιώνα όπου κατέληγαν τα βαγονέτα από τα λατομεία του Γραμματικού μέσα από τούνελ για να φορτωθούν στα καράβια. Εκεί βγήκαν και οι καλύτερες φωτογραφίες!

Σημαντική η παρουσία στο Trailride σύσσωμου του Vitara Club, που ανταπεξήλθε περίφημα!
Ο ποδηλατικός αγώνας ήταν ότι δυσκολότερο έχει γίνει στα Trail Ride, αφού οι βροχές των παραμονών δημιούργησαν μπόλικη λάσπη που ταλαιπώρησε του αγωνιζόμενους. Είχε μήκος 22 χιλιόμετρα στα πέριξ του Κρυονερίου, νικητής ήταν ο Βασίλης Σουχλιέρης μπροστά από τον νεαρό Ραφαήλ Μαλτούδη, ενώ ο πατήρ Τόλης Μαλτούδης συμπλήρωσε το βάθρο!

Στον τερματισμό βραβεύτηκαν οι μικρότερες μοτοσυκλέτες, όπως και οι νεοεισερχόμενοι –Rookies- στα Trail Rides, καθώς και οι «φωτογράφοι» που αποθανάτισαν τις καλύτερες στιγμές της διαδρομής, στα πιο όμορφα σημεία!

H συνέχεια θα δοθεί την 29η Μαρτίου, με μια διαδρομή που θα κυνηγήσει και πάλι τις καλύτερες φωτογραφίες, και θα ανακοινωθεί σύντομα με νέο Δελτίο Τύπου.

α Trail Ride του Off Road Team στηρίζουν η AJP motos, η My-Track, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

Περισσότερες πληροφορίες στo: www.offroadteam.gr

IMG_2821

IMG_2692

IMG_3918

IMG_3052

IMG_2868

IMG_2763

IMG_2688

IMG_2575

IMG_2569

IMG_2488

IMG_2402

IMG_2388

20150301_135433

IMG_4066

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.