Η TM Racing ανακοίνωσε την επιστροφή της στο MXGP  με τον MAX NAGL.

Max Nagl TM

Το MXGP συγκεντρώνει όλους τους καλύτερους αναβάτες παγκοσμίως, καθώς και όλους τους ευρωπαίους και παγκόσμιους κατασκευαστές. Ήταν το 2015 όταν είδαμε για τελευταία φορά την TM RACING στο MXGP με τον Davide Guarneri, ο οποίος κατετάγη στην 18η θέση στο πρωτάθλημα.

Τα τελευταία δύο χρόνια, το Ιταλικό Εργοστάσιο που εδρεύει στο Pesaro, επικεντρώθηκε σε νέους αναβάτες που πολέμησαν στην MX2. Η απόφασή τους ανταμείφθηκε με εξαιρετικά αποτελέσματα που πέτυχε η Samuele Bernardini. Φέτος κέρδισε τη δεύτερη θέση του Ινδονησιακού Grand Prix, ολοκληρώνοντας δεύτερος στο τέλος του GP. Τώρα είναι καιρός να επιστρέψει στην Top Class και για να το κάνει η TM RACING αποφάσισε να προσχωρήσει στον MAX NAGL.

Ο Γερμανός αναβάτης πρόκειται να αγωνιστεί χρησιμοποιώντας μία μοτοσυκλέτα που είναι η εξέλιξη της πρωτότυπης που χρησιμοποιήθηκε το 2015. Θα υπάρξουν αρκετές ενημερώσεις όσον αφορά τον κινητήρα, το πλαίσιο και τις αναρτήσεις. Το MX 450 FI που θα δούμε το επόμενο έτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP πρόκειται να υποβληθεί σε συνεχή πρόοδο καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Στόχος είναι η συνεχής ανάπτυξη σε κάθε αγώνα προκειμένου να ταιριάζει απόλυτα με τον Γερμανό αναβάτη. Η ιδανική μοτοσυκλέτα.

Marco Ricciardi Team Manager: «Η συμμετοχή του Mαx στην ομάδα μας είναι μεγάλη τιμή. Έχω μια μεγάλη γνώμη για τον Max, μιλώντας από τεχνική άποψη και ειδικά για τον επαγγελματισμό και την ειλικρίνεια που έδειξε για τόσα χρόνια στο paddock. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι είναι ο σωστός αναβάτης για να επιστρέψουμε στην κορυφαία κατηγορία. Για να σας πω την αλήθεια, είμαι πολύ υπερήφανος που συμμερίζομαι αυτή την εξέλιξη και σημαντικό έργο για το TM RACING. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα απολαμβάνει εξαιρετική υγεία. Ωστόσο, ορισμένοι κατασκευαστές, ακόμη μεγαλύτεροι από τους δικούς μας, αποφάσισαν να κλείσουν τις ομάδες τους στην MX2, ενώ σίγουρα αποσύρθηκαν από τους αγώνες. Από την άλλη πλευρά, η TM RACING αποφάσισε να ξεκινήσει το δρόμο της και να επιστρέψει στο MXGP. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να προσφέρουμε στον Max την καλύτερη μοτοσυκλέτα που είχε ποτέ, ώστε να μπορεί να παραμείνει στην κορυφή της κατάταξης. Επιπλέον, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να επαναφέρουμε τον Samuele στους στόχους και τα επίπεδα που επιτεύχθηκαν στην αρχή της σεζόν. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Samu θα μπορέσει να ανακάμψει μετά από το κακό ατύχημα που επηρέασε τη σεζόν του. «

Max Nagl : «Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω στην TM RACING FACTORY TEAM. Νιώθω τόσο εμπνευσμένος. Η TM TEAM RACING FACTORY είναι μια διαφορετική πραγματικότητα. Η ομάδα είναι μικρότερη σε σύγκριση με άλλες και αυτό ταιριάζει σε μένα. Ανυπομονώ να αρχίσω την ανάπτυξη στις νέες μοτοσυκλέτες MX 450FI, καθώς και να δουλεύω δίπλα δίπλα με μια τόσο εξειδικευμένη ομάδα «.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.