Μετά από δώδεκα χρόνια παρουσίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro με τις δέκα να είναι πλήρης, ο Ισπανός Lorenzo Santolino λέει αντίο, θέλοντας να συνεχίσει την πορεία του στο χώρο σε διαφορετικές μορφές αγώνων.

lorenzo santolino

Στο δημαρχείο του Guijuelo παρουσίασε τα νέα του σχέδια ο 31 χρονών αναβάτης που θα συνεχίσει την πορεία στους αγώνες rally raid έχοντας σαν σκοπό την συμμετοχή στο rally dakar τις χρονιές 2019 και 2020 .

Η φετινή χρονιά θα είναι μια μεταβατική περίοδο προσαρμογής και προετοιμασίας στο νέο του στόχο που σίγουρα είναι δύσκολος αλλά και μια νέα πρόκληση συμμετέχοντας αρχικά στις πέντε δοκιμασίες του παγκόσμιου πρωταθλήματος rally, αλλά και σε ανάλογους αγώνες ανά το κόσμο. Ο Lorenzo Santolino έχει δοκιμάσει ήδη δυο φορές να αγωνιστεί σε rally raid και η επίδοση ήταν πολύ καλή κάνοντας την SHERCO να του προτείνει μια νέα είδους συμφωνία για το μέλλον του. Μαζί με τους αγώνες rally θα συμμετάσχει και στo ισπανικό πρωτάθλημα enduro θέλοντας να στηρίξει την ισπανική αντιπροσωπεία που συνεργάζεται μαζί του τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ο απολογισμός του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ένας τίτλος στην junior το 2010, παρουσίες στο βάθρο με την καλύτερη του χρονιά σε κύρια κατηγορία να είναι το 2015 που τερμάτισε στην τρίτη θέση της E1 κατακτώντας την μοναδική του νίκη στο ιταλικό GP.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.