Πραγματικά τι συμβαίνει με τον Malcolm αλλά και τον James, τα αδέλφια Stewart γενικότερα.

james malkom stewart

Εκτός δημοσιότητας για τον περισσότερο καιρό αφήνοντας να γίνουν γνωστά πολύ λίγα από τις εξελίξεις της αγωνιστικής πορείας τους το τελευταίο οκτάμηνο περίπου, o πρωταθλητής στα 250 το 2016 ο οποίος ποτέ δεν κατάφερε να βρει ομάδα το 2017 και έστησε το δικό του πλάνο με τη βοήθεια λίγων, ύστερα από μια όχι και τόσο άσχημη πρώτη χρονιά στα 450 πήρε το καλοκαίρι ρεπό από τα Nationals.

Κανένα τηλεφώνημα καμία ομάδα δεν τον κάλεσε παρά τις καλές του εμφανίσεις. Το 2018 ο Mookie θα είναι στα στάδια. Άγνωστο το πρόγραμμα του φέτος. Ήλπιζε να είναι παρών στον πρώτο αγώνα όμως και πάλι η τύχη του χτύπησε την πόρτα και σύμφωνα με τον ίδιο θα είναι έτοιμος για τις 27 Ιανουαρίου και τον αγώνα του Phoenix.

Με το γεγονός ότι από τον πρώτο αγώνα είχαμε πολλά “θύματα” τραυματισμών, στον τρελό αυτό κόσμο του Supercross που όλα είναι πιθανά ίσως δούμε τον Malcolm σε κάποια εργοστασιακή ομάδα ως αντικαταστάτης. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτές τις μέρες μια εργοστασιακή ομάδα τον κάλεσε για δοκιμές. Εάν και αυτό το σενάριο δεν πραγματοποιηθεί τότε ο Mookie θα οδηγήσει μια privateer Kawasaki όπως και πέρσι στο δικό του πρόγραμμα.

Όσο για τον James πλέον επικρατεί ένα πολύ θολό τοπίο. Αποσύροντας την συμμετοχή του δίχως να κάνει γνωστό κάτι, κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει και πότε. Το σίγουρο είναι ότι η παρουσία του στην μπάρα είναι ξεχωριστή και η απουσία του μεγάλη.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.